2 september 2011

Burleskapader och paljetter

Imorgon är det dags för Burleskapader på Hantverkargatan 78! Kittens uppträder med "Parade" och det kommer att bli en helkväll med glitter och glamour! Jag längtar!


För övrigt så har vi äntligen fått hit sängen och tv:n, så nu roar sig Bea som är hemma och sjuk med att spela Little Big Planet. Hon verkligen älskar de små trasdockmonstren! Vi måste bara skanna blocket efter en soffa till liten eller ingen kostnad. Men det bästa är att mitt piano äntligen är på plats! (Eller mitt och mitt, tekniskt sätt är väl halva fortfarande Beas eftersom jag inte betalat av hela än...) Men det är helt fantastiskt att äntligen få spela piano igen! Vi har låtskrivarverkstad för fullt jag och Bea och turas om med att sitta vid pianot. Skönt att inspirationen kommit igång igen, skrev en hel låt igår bara sådär.

Vi är också i skriande behov av skarvsladdar, det är ett helt projekt att ständigt koppla om datorn/högtalarna/playstationet/pianot... Men istället för skarvsladdar har jag köpt en helt fantastisk rosa paljettklänning som är på väg hem till mig just nu. En flicka måste få investera i scenkläder, eller hur?

XoXo / Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar