7 oktober 2012

Stockholm Burlesque Festival

Exiting news! Mina hemliga möten har varit inför detta: Jag ska uppträda på Stockholm Burlesque Festival som chorus girl till den fantastiska Fräulein Frauke! Hon är en av festivalarrangörerna och en av Sveriges största burleskartister. Numret kommer innehålla allt man vill se i burlesk och massa mer! Snygga tjejer, tuttar, glitter och en sällan skådat pampighet!

Fräulein Frauke. Foto: John Paul Bichard


Det som kommer att hända i helgen är alltså detta:

Torsdag, hotell Scandic Malmen: 18-20. Teaser inför festivalen, några artister som uppträder. Gratis!

Fredag, Kägelbanan Södra Teatern: 20-01. Festivalkväll nummer ett! Massor med fantastiska artister, nationella och internationella! Under ledning av sveriges bästa konfrencier, Madame Magduschka!

Lördag, Kägelbanan Södra Teatern: 20-02. Festivalkväll nummer två! Fler fantastiska artister och Octbooberfest tasseltwirling Champinonship, en glittrande tasseltwirlingstävling för att samla in pengar till bröstcancerforskning!

Söndag, hotell Scandic Malmen: Avslutande brunch med jazzmusik och en touch av burlesk. 150 kr, förbokas via hemsidan.

Biljetter finns på Södra teaterns hemsida! Se nu till för allt i världen att inte missa detta spektakulära event! Detta är den största burleskhändelsen i Sverige, så om du bara ska se burlesk en gång, se det i helgen! Förköp rekommenderas, och kom inte sent! Du vill inte missa en sekund av detta spektakel!

Jag kommer att vara på plats på torsdagen och lördagen. Lördagen är den dag så jag kommer vara på scen. Eventuellt tänkte jag gå på söndagen också, vi får se!

Festivalen på Facebook! Vi ses i helgen!

XoXo / Linn


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar