19 januari 2013

Musikal all in!

Nu är det musikal all in! Igår var vi och tittade på Sondheim-musikalen Assassins på Kägelbanan Södra Teatern. Musikalen handlar om nio Amerikanska presidentmördare. Fantastiska sång- och skådespelarinsatser, cool story och grym scenografi/kostym! Dessutom är det väldigt billiga biljetter, 250 kr. Spelas helgen ut, passa på!


Ikväll var vi också och såg Last 5 Years på Kungliga Musikhögskolan. Det var fantastiskt bra sångare och musiker, och en stor eloge till den kvinnliga huvudrollsinnehavaren, som lärt in allt material på 30 timmar då den ordinarie sångerskan plötsligt drabbats av akuta stämbandsproblem. Musiken, av Jason Robert Brown, är fantastisk! Lyssna gärna in den!

Imorgon är det dags för Les Miserábles på bio. Jag har inte så stor koll på den musikalens handling så det ska bli väldigt kul att se den! Sen är det ju mer än ett gäng namn bland skådespelarna som bådar gott, bla. Hugh Jackman och Helena Bonham Carter.Perfekt uppladdning inför den kommande projektveckan och vår stora föreställning att gräva ner sig i lite musikalnörderi!

XoXo / Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar