26 september 2013

Stockholm Burlesque Festival 2013 närmar sig!


Det närmar sig! Äntligen börjar det bli dags för årets största burleskhändelse; Stockholm Burlesque Festival! Årets festival går av stapeln den 4-6:e oktober och det kommer att bli festligheter utan dess like! På fredagen är det en finfin show på Södra Teatern, och på lördagen är det den stora festen på Nalen, där det bjuds på fantastisk burlesk, livemusik, dans hela natten och såklart Octbooberfest Tassletwirling Championship! Jag kommer att vara med och tävla tillsammans med ett gäng fantastiska artister, och vårt mål är att samla in så mycket pengar som möjligt till Rosa Bandet. 21.00 drar vi igång! Missa det inte för allt i världen, det kommer att bli den perfekta starten på en perfekt kväll!
Mina tävlingstassles, självklart rosa och kompletta med swarovskistenar och allt!
Helgen avrundas sedan med en burleskloppis på söndagen, och även där lär det dyka upp ett och annat uppträdande! Det brukar vara väldigt trevligt på dessa loppisar, och grymt bra fyndläge! 

Se stockholmburlesquefestival.com eller kolla in Stockholm Burlesque Festival på Facebook för mer info, bilder, biljetter och så vidare! Jag hoppas verkligen att vi ses nästa helg! (Och att ni kommer och hejar på mig såklart..!)

XoXo / Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar