11 november 2013

Ge oss Sverige tillbaka

Det är verkligen skrämmande att inse vad det är vi har att slåss mot. Fascism. Jag är en av dem som naivt vägrat tro att Sverigedemokraterna skulle bli tillräckligt stora för att kunna göra någon verklig skada. De är idag Sveriges tredje största parti och det är dags att sluta blunda och benämna saker vid sitt riktiga namn.

Svergiedemokraterna är ett fascistiskt parti


"1. Aldrig samarbeta. De svenska politikerna har gjort helt rätt, som aldrig samarbetat med SD. Den sekund som framför allt den traditionella högern frestas till allianser för att möta vänstern vinner fascismen de riktigt stora framgångarna. Det var så både Hitler och Mussolini nådde makten.

2. Aldrig politiskt läckage. Då och då hörs röster om att ”våga ta debatten”, vilket innebär att köpa SD:s problemformulering. Detta är en livsfarlig väg. Att Tyskland accepterade Hitlers tanke om ”judefrågan” innebar inget bakslag för hans parti, tvärtom. Att ”judarna” diskuterades som samhällsproblem i stället för vad de egentligen var – en samhällsresurs – satte kursen mot katastrofen.

3. Våga använda korrekt terminologi. Enigheten är total inom den internationella expertkåren inom fascismforskningen; de nya europeiska partierna är fascistiska. Dagens begreppsförvirring måste upphöra, det är dags att börja benämna SD korrekt i det offentliga samtalet."

Fascism. Det smärtar att inse att vi i Sverige, liksom i övriga Europa, är benägna att låta ett fascistiskt parti hota vår starka demokrati.Jag vill inte ha era traditioner 
Jag vill inte ha eran trygghet
Jag vill inte ha eran definition av
det ni kallar svenskhet

XoXo / Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar